Processing on johtava toimija Pohjoismaissa uimahalli- ja kylpyläalalla

Processing perustettiin Ruotsissa jo vuonna 1971 ja Suomessa vuonna 1990, ja on sittemmin vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana vedenkäsittelytoimijana.

Processing - Bath and Spa Solutions – Toimitamme kaikki laitteistot ja tarvikkeet, joita tarvitaan täydelliseen vedenkäsittelyyn ja vesielämyksiin. Meidän asiakkaanamme teillä on aina käytettävissänne ainutlaatuinen pätevyytemme kylpylöistä, saunoista, wellness:stä ja vesihierontalaitteistoista aina vesiliukumäkiin ja lasten vesileikkielämyksiin saakka – ja tämä kaikki täydellisellä vedenkäsittelyllä.

Processing on pohjoismainen toimija, jolla on yli 40 vuoden kokemus, ja on tänä päivänä edustettuna Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme muun muassa virallinen KLAFS-saunojen yhteistyökumppani, ja edustamme tätä maailman johtavaa saunavalmistajaa pohjoismaissa.

Pohjoismainen toimija

Vuoden 2008 jälkeen olemme vahvistaneet asemaamme pohjoismaisilla markkinoilla ja olemme nyt edustettuna Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Tämän laajennuksen ja lisääntyneen volyymin kautta olemme parhaalla tavalla pystyneet koordinoimaan ostot, logistiikan, järjestelmäkehittelyn, suunnittelun ja osittain myös projektihallinnan.

Laatu

Tavoitteenamme on rakentaa pitkällä aikavälillä käyttökustannuksiltaan edullisia laitoksia. Tämä tarkoittaa, että emme koskaan tingi laadusta lyhytaikaisten voittojen tavoittelemiseksi. Tuote- ja järjestelmävalintamme pohjautuvat tietämykseen, että halvin vaihtoehto ei aina ole taloudellisin valinta, ei lyhyt- eikä pitkäkestoisesti ajatellen.  

Vakaus ja jatkuvuus

Tunnuslauseemme on "Olemme parhaita testatussa ja hyväksi todetussa tekniikassa". Tämä tarkoittaa, että emme anna asiakkaidemme toimia teknisenä koekaniinina. Pitkään alalla toimimisen myötä ja yhteistyössä alan johtavien agentuurien kanssa, asiakkaamme voivat aina olla varmoja siitä, että kaikista optimaalisin yhdistelmä suorituskykyä, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä saavutetaan.

Ottakaa meihin yhteyttä, niin varaamme Teille ajan, jossa kerromme lisää yrityksestämme, ja miten voisimme parantaa laitoksenne vedenkäsittelyä kustannustehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi.

Kokonaisuus ja päämäärä

Tavoitteemme kokonaisvaltaisena toimittajana on löytää asiakkaalle paras ratkaisu jo projektin suunnitteluvaiheessa. Osaamisemme kattaa kaiken vedenkäsittelystä elämyskylpylän laitteistoihin ja varusteisiin ja konseptin mukaisten SPA/kylpylöiden luomiseen. Tämä laaja osaaminen tarkoittaa, että projektitiimi ja loppuasiakas saavat tätä kautta kokonaisvaltaisen näkemyksen, joka on harvalla alan toimijalla.

Pohjoismaiden johtava toimittaja yleisille uimahalli- ja kylpylälaitoksille

Spa Star Awards 2014 – Processing oli jälleen ylpeä toimittaja voittaneisiin uimalaitoksiin

Yhtiö