Upper House Spa & Relax - Hotel Gothia Towers, Göteborg Sverige

Vuonna 2013 avattiin kriitikoiden ylistämä Upper House, joka on rakennettu Gothia Towerin keskimmäisen tornin päälle, ja on yksi Euroopan viidestä suurimmasta hotellista. Upper House on 5+ tähden hotelli ylellisillä huoneilla, sviiteillä, kylpylällä ja korkeinta kansainvälistä gastronomista laatua ylläpitävällä ravintolalla.
Spa & Relax-osastolla on kolme allasta, hamam, sauna ja hoitohuone, jotka on suunniteltu yhteistyössä Processingin kanssa, ja ovat saaneet inspiraationsa joistakin maailman ylellisimmistä kylpylöistä.

Aiemman hyvän yhteystyön ansiosta Processing on jälleen toiminut Peabin alihankkijana. Upper House & Spa:ssa olemme suunnitelleet, toimittaneet ja asentaneet kaiken altaiden vedenkäsittelyyn liittyvän, ja edustamamme Klafsin kautta olemme asentaneet ylellisiä, korkeinta kansainvälistä luokkaa edustavia saunoja.

Urakkaan kuuluvat asennustyöt suoritettiin korkealla kiinteistössä ja ahtaissa tiloissa, mikä asetti suuret haasteet tilaajan ja kaikkien yrittäjien väliselle hyvälle yhteistyölle. Oikean tekniikkavalinnan,  3D CAD – suunnittelun, ammattitaidon ja tiedon ansiosta aikataulut pitivät ja kylpylä avattiin aikataulussa.

Altaiden korkean vesilaadun takaamiseksi Upper Houseen asennettiin ultrasuodatusjärjestelmä, joka on edullinen sekä vedenlaadun että taloudellisuuden kannalta. Koska tässä tapauksessa on kyse vanhasta olemassa olevasta rakennuksesta, jossa palkit useimmiten ei ole suunniteltu niin kovalle kuormitukselle mitä perinteiset hiekkasuodattimet vaativat, päädyttiin ultrasuodatusratkaisuun.