Lundegårdin lerintäalue, Öölanti, Sverige

Lundegårdin leirintäalue sijaitsee hieman pohjoiseen päin Öölannin Borgholmista, ja on koko perheen leirintäalue, joka on toiminut monen sukupolven ajan. Yrityksen investoinnit suoritetaan pitkäkatseisesti ja tulevia sukupolvia varten. Tämän vuoksi valitsimme Lundegårdin leirintäalueen Processingin teräsaltaiden ja vedenkäsittelylaitteiston suunnittelu-, valmistus- ja toimituskumppaniksi.

Usean Euroopassa käydyn tutustumisvierailun jälkeen, valitsimme Berndorf  Bäderbaun teräsallastoimittajaksemme ja kumppaniksemme, ottaen huomioon laadun, kestävyyden, tekniset ratkaisut sekä tulevaisuutta ajatellen vähäiset huolto- ja korjaustarpeet.

Teräksinen rantauima-allas on 30 m x 12,5 m ja sisältää erilaisia laitteistoja ja teknisiä ratkaisuja:

  • Loiskekourut ja tulosuuttimet, jotka on mitoitettu ja muotoiltu tehokasta vesihydrauliikkaa ajatellen, ja tarjoaa siten myös parhaan vedenkäsittelyn
  • Ranta, joka on syvyydeltään 10 cm-1,4 m
  • Champagne Fountain, josta tulee ihastuttavia ilmakuplia
  • Swing-Bay, altaan pyöristetty osio, jossa voi kehittää aaltoja tai laittaa veden kiertämään
  • Integroitu makuu-/lepotuoli ilmakuplilla
  • Vesiputous, kobra

Myös pienille lapsille löytyy kaksi pienempää teräsallasta. Altaissa enimmäissyvyys on 30 cm, ja niissä on varusteita kuten siilivesisuihku, vesisateenvarjo ja miniliukumäki.

Allasalueen yhteyteen rakennettiin myös uudet tekniset tilat, joissa on Collecta-painehiekkasuodattimia sekä kaikki muu tekninen varustus täydellisen vedenlaadun ylläpitämiseen, myös silloin kun käyttöaste on maksimaalinen. Koska on myös tärkeää säästää energiaa ja vettä, mittaus- ja säätölaitteisto DEPOLOX® säätelee virtauksia ja sopeuttaa annostelun uimareiden määrän ja vedenlaadun mukaan.