Pohjoismainen huolto-organisaatio

- Olemme siellä missä tekin olette!

Suuri auktorisoitu huolto-osasto

Huoltohenkilöstömme käy vuosittain koulutuksissa agentuuriemme luona, jotta varmistetaan henkilöstön korkea osaamistaso ja jotta parhaalla mahdollisella tavalla voimme tarjota asiakkaillemme sellaista huoltopalvelua, jota he odottavat meiltä. Tarjoamme ennalta ehkäisevää huoltoa erilaisilla huoltosopimuksilla. Kungsbacka:ssa Ruotsissa meillä on myöa auktorisoitu huolto-osasto ja Dolphin-allasimurien varaosavarasto.

Hyvä ennalta ehkäisevä huolto on hyvää taloudellisuutta!

Processingin pohjoismainen kattava huolto-organisaatio koostuu osaavasta, auktorisoidusta ja koulutetusta henkilöstöstä, joka tarjoaa korkeaa saavutettavuutta ja nopeaa huoltoa. Jatkuvalla agentuuriemme luona tapahtuvalla koulutuksella varmistamme, että tietämyksemme vastaa aina niitä teknisiä laitteistoja joita toimitamme. Tekniset asennukset on tärkeä osa toiminnassanne, jonka täytyy toimia pitkän aikaa. Kuten kaikki tekniset asennukset, vaatii myös se ylläpitohuoltoa vähentämään riskiä käyttökatkoksille, antamaan pitkän eliniän ja parhaan käyttötaloudellisuuden. Kun suoritetaan ennakoitu ja suunniteltu käyttökatkos, tarkoittaa se, että meillä voi olla kaikki resurssit ja varaosat paikan päällä jotta työ voidaan suorittaa mahdollisimman aikaoptimoidusti. Ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja kuinka voimme sovittaa huollot ja ennalta ehkäisevän ylläpitohuollon teidän laitoksellenne.

Jatkuvasti kasvava huolto-organisaatio

Pyrkimyksessämme vastata alan kasvaneeseen huoltopalveluiden kysyntään on käynnissä Pohjoismaissa jatkuva huoltoteknikoiden rekrytointi. Kaikki huoltoteknikot läpikäyvät kattavan koulutusohjelman, joka sisältää lyhyemmän tai pidemmän harjoitusjakson kentällä.
Processingin kattavan tuoteohjelmakoulutuksen lisäksi jokainen huoltoteknikko saa koulutuksen turvalliseen kemikaalien käsittelyyn, tulitöihin ja sähköpätevyyteen.

Kun Processingin huoltoteknikko tulee laitokseenne voitte olla varmoja siitä, että teillä on asiansa osaava henkilö paikalla ja että työ tulee suoritettua ammattitaitoisesti.